Tisztelt Diákok!

Máza Község Önkormányzata az Emberi Erőforrások Minisztériumával együttműködve ezennel kiírja  2019. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatokat:

Az ösztöndíjpályázat „A” típusát a mázai állandó lakóhellyel rendelkező, hátrányos szociális helyzetű felsőoktatásban tanuló hallgatók számára a 2018/2019. tanév második és a 2019/2020. tanév első félévére vonatkozóan, míg az

Az ösztöndíjpályázat „B” típusát a mázai állandó lakóhellyel rendelkező, hátrányos szociális helyzetű felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok számára.

A pályázatbeadáshoz a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerében (a továbbiakban: EPER-Bursa rendszer) egyszeri pályázói regisztráció szükséges, melynek elérése:https://bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx

A pályázat benyújtásának módja és határideje: Az Eper-Bursa rendszerben kitöltött és onnan kinyomtatott pályázatot, aláírva a kötelező mellékletekkel együtt kell benyújtani 2018. november 6-ig az alábbi címre személyesen vagy postai úton:

 Máza Községi Önkormányzat (7351 Máza, Kossuth u. 24.)

Máza ,2018. október 05.

                                                                           Pecze Gábor sk.

                                                                           polgármester

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Keresés